Over ons

OVER VAN NIJHUIS INSTALLATIETECHNIEK 

Voordelige, ervaren en regionale loodgieter. 

Van Nijhuis Installatietechniek is een kleinschalig en voordelig loodgietersbedrijf (zzp’er). Ik bied mijn diensten regionaal aan in de omgeving van Putten en kan hierdoor snelle oplossingen bieden. Ik heb ruime ervaring in het loodgieters vak en verricht mijn werkzaamheden met veel passie en plezier. 

Ik zet mij dagelijks met plezier in om mijn werkzaamheden zo goed en voordelig mogelijk uit te voeren met als doel: tevreden klanten. Ik denk mee met de klant en bied passende oplossingen en eerlijke adviezen. Samen met mijn klanten ga ik voor het beste resultaat. 

Van Nijhuis is actief in de regio Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Amersfoort en omstreken.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN NIJHUIS? 

Door mijn jarenlange ervaring in het vak krijgt u de service en dienstverlening die u mag verwachten van uw loodgieter. Doordat ik mijn diensten kleinschalig en regionaal aanbied kan ik de klanten echt centraal stellen en snelle flexibele oplossingen bieden. Tevens kan ik hierdoor de kosten laag houden waardoor u tegen voordelige tarieven gebruik kunt maken van mijn dienstverlening. Ik lever mijn werkzaamheden pas op nadat u volledig tevreden bent.

Het welzijn van u of uw organisatie is bij Van Nijhuis Installatietechniek in goede handen.