CENTRALE VERWARMING

CENTRALE VERWARMING


Vakkundige loodgieter werkzaamheden bij centrale verwarmingen. 

Een centraal verwarmingssysteem is iets dat tegenwoordig vrijwel ieder huishouden wel heeft. Toch is er in sommige panden en woningen nog een boiler aanwezig en dient er gebruik te worden gemaakt van een elektrische – of gaskachel of het huis te verwarmen. 

Heeft u op dit moment nog geen centraal verwarmingsysteem en wilt u deze laten aanleggen? Van Nijhuis helpt u graag en biedt professionele werkzaamheden aan. Ook kan Van Nijhuis u adviseren bij het maken van een keuze voor het type verwarmingssysteem. Een centrale verwarming is overigens een stuk duurzamer en energiezuinger dan een boiler. Naast het aanleggen van deze installatie kunnen wij u ook helpen bij problemen of storingen met uw huidige centrale verwarming. 

Advies of hulp bij uw centrale verwarmingsinstallatie? Neem dan contact op en kijk wat wij voor u kunnen betekenen. 

Onze (loodgieter) services op het gebied van centrale verwarmingen

Aanleggen CV

Reparatie CV

Advies CV

Bij- of verplaatsen van een radiator

Overige diensten

Van Nijhuis is actief in de regio Putten, Ermelo, Harderwijk, Nunspeet, Amersfoort en omstreken.

WAAROM KIEZEN VOOR VAN NIJHUIS? 

Door mijn jarenlange ervaring in het vak krijgt u de service en dienstverlening die u mag verwachten van uw loodgieter. Doordat ik mijn diensten kleinschalig en regionaal aanbied kan ik de klanten echt centraal stellen en snelle flexibele oplossingen bieden. Tevens kan ik hierdoor de kosten laag houden waardoor u tegen voordelige tarieven gebruik kunt maken van mijn dienstverlening. Ik lever mijn werkzaamheden pas op nadat u volledig tevreden bent.

Het welzijn van u of uw organisatie is bij Van Nijhuis Installatietechniek in goede handen.